Medlem af Dansk Bilbrancheråd
Ring til os på:
Mandag - onsdag 7:00 - 17:00
Torsdag 7:00 - 16:30
Erfaren Automekaniker
Autoværksted i Køge
Erfaren Automekaniker
Autoværksted i Køge

Autoværksted

Autoværksted i køge

Alle bilmærker er dog velkomne!

Vallø Autoværksted i Køge servicerer både nye og gamle biler, og vi har over 50 års erfaring med fejlfinding og reparation af alle bilmodeller på vores moderne autoværksted i Køge.

Vi ønsker at stå for kvalitet og troværdighed i vores arbejde, og tilliden mellem os og kunden er ekstremt vigtig for os. Som kunde kan du være 100 procent sikker på, at Vallø Autoværksted giver din bil et korrekt og grundigt eftersyn, og vi udfører ikke større reparationer, der ikke er aftalt på forhånd.

​AUTOVÆRKSTED I KØGE MED MODERNE UDSTYR

Bilmarkedet er konstant under udvikling og fornyelse, og deraf følger også skærpede krav til udstyret på et autoværksted. Det er vi klar over, og vores automekanikere fornyer sig i takt med udviklingen.

Således har vi alt det nyeste testudstyr, alt inden for styrtøjsudmåling og alt andet udstyr, der kræves for at kunne levere et stykke arbejde på et højt fagligt niveau på et moderne autoværksted.

LÅNEBILER

Mange er afhængige af at have en bil i hverdagen, men hvad gør man så, hvis bilen går i stykker og skal til automekaniker? Hos Vallø Autoværksted i Køge gør vi det let at være kunde.

Vi har tre-fire lånebiler, som vi kan tilbyde vores kunder, der ikke kan undvære bilen, når den er på autoværksted. Det er dog en god idé at meddele os dit behov i forvejen, hvis det er muligt, så vi kan sørge for at have én hjemme.

​Vallø Autoværksted - Møllemarken 18, Valløby, 4600 Køge
Telefon: 56 26 75 51
E-mail: carsten@vallo-auto.dk